Andreu Alimentació som una empresa amb valors. Tenim unes idees que ens guien i amb les quals ens sentim plenament compromesos.Aquestes ens han permès convertir-nos en una empresa competitiva i de futur, apreciada pels nostres clients i que segueix creixent dia rere dia.

QUALITATI SEGURETAT ALIMENTÀRIA


Volem ser un sinònim de qualitat i seguretat en tots els aspectes. Tant els productes que oferim com en el tracte que brindem als clients. Cuidem tots els elements de la nostra activitat per superar les més altes expectatives. 

RESPONSABILITATSOCIAL


Ens sentim compromesos amb la nostra comunitat. Per això optem sempre per proveïdors locals i productes de proximitat que ajudin al desenvolupament econòmic del nostre entorn més proper. Alhora participem en inciatives del nostre ajuntament i col·laborem amb altres entitats socials.

SOSTENIBILITAT 


Apliquem les mesures per reduir el nostre impacte ambiental i promovem pràctiques sostenibles en tots els àmbits del nostre negoci. Busquem reduir residus, utilitzar energia neta i col·laborar amb proveïdors que comparteixin aquest compromís.

INNOVACIÓ 


No només busquem complir les expectatives actuals dels nostres clients, sinó que aspirem a anticipar-nos a les seves necessitats futures. Per això, fem de la innovació un aspecte clau de la nostra activitat. 

TRANSPARÈNCIAI INTEGRITAT


La transparència és fonamental en les nostres relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors. Promovem la integritat en tots els aspectes del negoci i animem a mantenir una comunicació oberta i honesta. 

COMPROMÍSAMB EL CLIENTS


Els nostres clients són la nostra prioritat. Treballem per satisfer les seves necessitats, respondre a les seves preguntes i proporcionar-los un servei excepcional.

ADAPTACIÓI FLEXIBILITAT


Ens adaptem a les necessitats i preferències de cada empresa en particular. Estem disposats a treballar de manera personalitzada i a desenvolupar productes que permetin aprofitar les oportunitats del mercat.