Posem tota la nostra experiència en cadascuna de les nostres pizzes per garantir que els teus productes siguin un sinònim de qualitat, sabor i preu competitiu. Treballem perquè el teu client final gaudeixi d’una proposta deliciosa, amb un toc artesanal, per deixar-lo amb el millor regust de boca. Tot això amb un servei que s’adapta a les teves necessitats més específiques i que et permet, fins i tot, crear una pizza al teu gust.

ENS ADAPTEM AL TEU NEGOCI


Vols crear una recepta de pizza fresca pròpia?

DEMANA-LA!

REFERÈNCIES EN PIZZES FRESQUES

D150mm

· Bacó· 4 formatges

Flowpack
D220mm

· Pernil i formatge· 4 formatges· Barbacoa

Bossa al buit
D260mm

· Margarita· Pernil i formatge· 4 formatges· Barbacoa

Termoformat
D260mm

· Pernil i formatge· 4 formatges· Rústica· Pernil salat· Pepperoni· Bacó i xampinyons· Escalivada· Espinacs

Bossa al buit
D280mm

· Pernil i formatge· 4 formatges· Bacó· Carbassó· Pollastre

Bossa al buit

QUALITAT I SABOR EN PIZZES


La nostra aposta per la qualitat comença amb la selecció dels ingredients, utilitzant productes saludables i de proximitat que permetin gaudir dels sabors més tradicionals. La nostra planta de producció està equipada amb la tecnologia que ens permet garantir l’òptima conservació de les pizzes i el compliment amb la normativa alimentària durant tot el procés de fabricació i fins que arriben al teu establiment.
“Cada pizza està elaborada amb cura per aconseguir una combinació de sabors i textures perquè el client final gaudeixi d’una deliciosa experiència. “

PODEM CREAR NOUS SABORS AL TEU GUST

Entenem que cada distribuïdor té unes necessitats úniques. Per això treballem estretament amb cadascun dels nostres clients per desenvolupar pizzes que s'adaptin a les preferències de cada mercat.
“La nostra proposta és la d’oferir una opció de pizza fresca de primera qualitatespecialment dirigida als teus clients i a un preu competitiu.”
Ens comprometem a donar-te un suport integral per assegurar-nos que la selecció de productes tingui el màxim èxit possible.Estem aquí per respondre a les teves preguntes, oferir-te orientació i garantir el més alt nivell de producte i procés.