La nostra gamma de pizzes congelades és àmplia i variada, oferint un assortit d’opcions que s'ajusten als gustos de tothom.Des de les pizzes clàssiques com la margarita fins a combinacions més innovadores. A més, podem crear altres opcions especials per al teu negoci. La nostra experiència amb clients de distribució i HORECA ens converteix en la millor elecció en pizzes, oferint una experiència saborosa i saludable a cada mossegada, a un preu competitiu.

ENS ADAPTEM AL TEU NEGOCI


Vols crear una recepta de pizza congelada pròpia?

DEMANA-LA!

REFERÈNCIES EN PIZZES CONGELADES

D150mm

· Pernil i formatge· 4 formatges· Tonyina i bacó

Flowpack
D260mm

· Margarita· Pernil i formatge· 4 formatges· Pollastre· Vegetal

Film retràctil
D260mm Halal

· Margarita· 4 formatges· Gall dindi· Pollastre· Mediterrània· Fruits de mer· Barbacoa· Xoriço

Termoformat
D220mmD280mm

Bases sense tomàquet

Film retràctil
Rectangular 380*280

· 4 formatges,· Tonyina i baco· Gall dindi i xampinyons· Barbacoa· Pernil i formatge· Margarita· Pollastre

Film retràctil
Pizza oval 24h fermentació

Margarita

Film retràctil

LA PIZZA CONGELADA COM MÉS T’AGRADA

Sabem que la clau d'una gran pizza és la qualitat dels ingredients amb què s’elabora.És per això que seleccionem amb cura des de la massa fins als farciments. Utilitzem exclusivament ingredients frescos i de proximitat per garantirun sabor autèntic i gaudir d’una alimentació saludable.
“Entenem la importància de la comoditat.Per això les nostres pizzes congelades estan dissenyades per ser fàcils de prepararsense comprometre la qualitat. “

I SI HO VOLS, ELS TEUS SABORS EXCLUSIUS


Estem oberts a treballar amb clients per elaborar pizzes personalitzades que satisfacin les seves necessitats específiques. La nostra flexibilitat i atenció al client ens fan el soci ideal per a empreses que busquen una línia de pizzes congelades i exclusives.