A Andreu Alimentació treballem per oferir una experiència de compra i un servei al client de la màxima qualitat.Tenim cura de tots els aspectes de la nostra activitat amb l’objectiu d'aportar el màxim valor als nostres clients.

ADAPTABILITAT,VERSATILITAT


Més enllà de brindar una gestió àgil i fiable en el dia a dia, ens agrada treballar colze a colze amb els clients per adaptar-nos a les seves necessitats més específiques. Estudiem el seu cas, les seves demandes i les seves particularitats per ser capaços d’aportar productes i solucions òptimes i a la seva mida.

DEPARTAMENTDE R+D


La nostra exigència de la qualitat i eficiència ens impulsa a buscar constantment maneres de millorar i superar les expectatives dels clients. I això significa una aposta decidida per la Recerca i Desenvolupament de la nostra empresa com a eina per superar els reptes del mercat.

RECEPTESPRÒPIES


Som els creadors de les nostres pròpies receptes i productes. I ho fem utilitzant ingredients de proximitat de productors locals. Així doncs, l’experiència de gaudir de les nostres pizzes i productes no la trobaràs enlloc més. I si vols crear una varietat teva en exclusiva, estarem encantats d’elaborar-la per a tu.

PRODUCTEARTESANAL


Combinem el gust per la bona alimentació amb la passió pels sabors de sempre. I això es nota en cadascún del nostres productes. L’elaboració de manera tradicional utilitzant ingredients de productors locals dóna com a resultat una gamma de propostes amb un toc autèntic i distintiu.

ESPECIALITZACIÓEN ELS PRODUCTES


La nostra especialització ens permet concentrar els nostres esforços i recursos en crear productes que no només compleixin, sinó que superin les expectatives dels clients. Cada producte que desenvolupem és fruit de la nostra profunda comprensió del mercat i de la nostra dedicació a oferir el millor resultat possible.

SOSTENIBILITAT 


A Andreu Alimentació, creiem que apostar per la sostenibilitat és adquirir un compromís profund amb el nostre planeta i les futures generacions. En aquesta línia, treballem per minimitzar l'impacte ambiental i promoure pràctiques de negoci responsables en tot el que fem.