Vols realitzar una comanda? T’agradaria obtenir més informació sobre com convertir-te en un distribuïdor dels nostres productes?Estàs interessat en col·laborar o treballar amb nosaltres?

Posa’t en contacte amb el nostre equip mitjançant el formulari de contacte o trucant-nos directament. Estarem encantats d'atendre les teves necessitats i respondre a les teves preguntes.


ANDREU ALIMENTACIÓC. Ensija, 31 08272 Sant Fruitós de Bages+34 93 877 33 80info@grupandreu.comDe dilluns a divendres 9 h a 18 h

    He llegit i accepto la política de protecció de dades.*
    Accepto rebre informació d’Andreu Alimentació, SL.
    Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018) Responsable del tractament: Andreu Alimentació, SL. Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades no es cedeixen a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de protecció de dades. Més informació a la nostra política de protecció de dades.