Des del 1995, i partint d'una empresa familiar, a Andreu Alimentació ens hem convertit en un dels líders en la fabricació de pizzes fresques i congelades per a RETAIL i per al canal HORECA. La nostra especialitat és oferir els productes d’avui amb el mateix sabor de sempre.
L'empresa està situada a la comarca del Bages, una terra de tradició agrícola i ramadera a 60 km de Barcelona, on compartim territori amb els productors locals que ens abasteixen. A les nostres instal·lacions disposem de la maquinària, la tecnologia i un gran equip de professionals per crear tota mena de propostes pels consumidors d’avui.
“Ens satisfà treballar per a millorar dia rere dia. És per això que seguim innovant i evolucionant amb l'objectiu de trobar solucions pràctiques, gaudint del sabord'un producte elaborat i tradicional.”
Actualment comptem amb la maduresa i experiència necessàries per poder oferir una completa gamma de productes que s'ajustin a les necessitats de cada client i el seu mercat. Però no oblidem els nostres orígens. I és per això que a Andreu apostem per oferir una alimentació sana i natural, exigint la màxima qualitat en les nostres matèries primeres per tal de poder oferir un producte final que conservi totes les qualitats.
Alhora ens sotmetem a rigorosos controls de qualitat en tots els nostres processos de producció. Això garanteix que els nostres productes compleixin amb les normatives i estàndards més alts en seguretat alimentària, frescor i qualitat dels ingredients. En aquesta línia, comptem amb la certificació ISO 9001, treballem amb proveïdors de confiança i seguim pràctiques de fabricació responsables.